De streek

 

De Westhoek ontdekken kan door zijn talrijke mogelijkheden een grote zoektocht zijn. Wij helpen u graag op pad door de voornaamste zaken voor u op te lijsten! Aarzel niet om ons tijdens uw verblijf  aan te spreken voor extra informatie.

Fietsen en wandelen

Zin om de Westhoek te ontdekken op een sportieve manier? Spring op de fiets of trek je wandelschoenen aan! Aan het ’t Cappellelandhof passeren verschillende fiets– en wandelroutes om de sfeer van onze pittoreske streek mee op te snuiven. In onze garage  is er voldoende plaats om uw eigen fietsen op te bergen.

De Eerste Wereldoorlog

Tussen 1914 – 1918 vervulde onze streek zijn rol als slagveld. De hevige gevechten laten tot op vandaag littekens na, die nog steeds te bezichtigen zijn. Zo kunt u een bezoek brengen aan de Ijzertoren of de Dodengang. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan het Flanders Fields museum, of aan een van de vele militaire begraafplaatsen in de buurt. Dagelijks doorkruisen verschillende minivans de Westhoek om mensen rond te leiden. Dergelijke tour kunt u boeken via frontline tours of battlefield tours.

Steden

De vakantiewoning ’t Cappellelandhof is centraal gelegen ten opzichte van vele steden:

 

Musea

Voor de cultuurfanaten is er ook genoeg te doen! De vele musea in de buurt zorgen ervoor dat u zich geen seconde hoeft te vervelen, enkele voorbeelden zijn:

 

Uitstapjes

Brouwerijen 

De Westhoek is gekend voor zijn hop en bier. Voor de bierliefhebbers is er genoeg keuze! Een paar voorbeelden zijn:

 

 

Natuurgebieden

Mocht u maar geen genoeg krijgen van de rust en de natuur rond de woning, zijn er nog talloze uitvalsbassisen in de buurt.